η εταιρεία

καλώς ήρθατε!

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η Οικονομοτεχνική Ροδόπης ΟΕ παρέχει στους πελάτες της εξειδικευμένες υπηρεσίες οικονομικού και τεχνικού χαρακτήρα.
Η δέσμευση της εταιρείας για την ενδελεχή έρευνα και την αναλυτική εξειδίκευση εξασφαλίζει ότι οι πελάτες της λαμβάνουν πλήρεις, ακριβείς και έγκαιρες συμβουλές για να αντιμετωπίσουν επαρκώς τις προκλήσεις των επιχειρήσεων τους.


εταιρικό profile

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ.

Η Οικονομοτεχνική Ροδόπης ΟΕ είναι μια οικονομική και τεχνική εταιρεία και η έδρα της είναι στη πόλη της Κομοτηνής. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και εξατομικευμένες τεχνικές υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μακεδονίας και της Θράκης.

Πιστεύουμε ότι με το να είμαστε εμπειρογνώμονες σε φροντίδα, ακρόαση και κατανόηση - σε ό, τι κάνουμε, σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας μας - θα συνεχίσουμε την κληρονομιά μας με συνέπεια δημιουργώντας αξία για τους πελάτες μας, τους μετόχους μας, τους υπαλλήλους μας και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Η αποστολή μας, το όραμα και οι αξίες μας είναι το DNA της εταιρείας μας. Οι δεσμεύσεις μας οδηγούν προς τα εμπρός αγγίζοντας επιχειρηματική απόφαση. Από την εμπειρία μας, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε σε όλο τον κόσμο - είμαστε μια εταιρεία αφιερωμένη στην οικονομική επιτυχία των πελατών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορούμε να παρέχουμε υποστήριξη στην εταιρεία σας, με την πρόσβαση σε μια εξαιρετικά ευρεία οικονομοτεχνική βάση δεδομένων, και την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την εμπειρία από τη συμμετοχή σας σε σχεδόν κάθε πτυχή της επιχειρηματικής αλυσίδας.


επικοινωνία

Οικονομοτεχνική Ροδόπης ΟΕ
Αγ. Γεωργίου 2
69 100, Κομοτηνή

tel:+30 25310 85955
gsm:+30 69323 35033
fax:+30 25310 12345
info@otro.gr


άμεση επαφή

Ευχαριστούμε!
Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.